Ik ben Sylvester Mulder, geboren in 1969. Met mijn vrouw woon ik in Zwolle en we hebben twee kinderen. Toen ik van school af kwam wilde ik accountant worden, maar kwam er al snel achter dat dit niet mijn roeping was. Na wat omzwervingen en de nodige leermomenten ontstond voor mij het verlangen om psychosociaal therapeut te worden. Bij Spectrum heb ik daarvoor de opleiding gedaan.

Op dit moment werk ik deels bij Enexis als Team-/ verander-coach, werk ik voor Tabonon in en combinatie met therapie en kickboksen en doe ik in mijn eigen praktijk individuele gesprekken.

Ik hou ervan om mijzelf te ontwikkelen, te groeien. Het gaat niet om de befaamde “stilstand is achteruitgang” maar om groeien als mens in samenhang met andere mensen met wie ik een relatie heb, thuis, familie werk etc. En dat wil ik in mijn praktijk ook met andere mensen doen.

Naast dit alles ben ik sportief, hou van wandelen, trainen en vooral van vechtsport. Vandaar dat ik graag met het lijf werk en therapie graag combineer met Kickboksen.